Csodás harkányi gyógyvíz hatása

Nagyon sokan választják gyógyulási célpontnak Harkányt, hiszen a Harkány gyógyvíz hatása messze földön híres. A gyógyvíznek értágító, görcsoldó, kötőszövet- és izomlazító valamint fájdalomcsillapító hatása is van. Ha úgy érzi, hogy mozgásszervi betegségét, vagy nőgyógyászati panaszait gyógyíttatni szeretné, akkor mindenképpen tegyen egy pár hetes látogatást a harkányi gyógyfürdőben. Ha elegendő energiát érez, akkor a számtalan strandmedence közül is választhat, valamint kipróbálhatja a pezsgőfürdőt is. A szükséges gyógyító kúrákra a beutalót a helyszínen is kérheti a helyi reumatológustól, így nem kell azzal sem foglalkoznia elutazása előtt.

Harkány gyógyfürdőA Harkány gyógyvíz hatása már nagyon sok embernek segített a gyógyulásban, miért Ön lenne a kivétel? Tegyen egy próbát a fürdőben és töltsön el egy kellemes hetet Harkány városában. A főszezonban zenei és kulturális programok sokasága is vár Önre.

Reméljük, hogy kellemes kikapcsolódásban lesz része harkányi gyógykúrája alkalmával és ne felejtse el szállását sem lefoglalni az Ametiszt Hotel csodálatos szobáiban.

Hozzászólások lezárva.