A legkedveltebb online társkereső funkciók

Vagy a rohanó világunk az oka, vagy a régebben megszokott ismerkedési helyek megszűnése, vagy mindkettő, de a lénye az, hogy egyre többen keresik életre szóló társukat internetes párkeresőkön keresztül.
De mint mindennel, itt is jobb az elővigyázatosság, mert például az ingyenes társkereséssel kapcsolatban kerülnek megemlítésre azok a negatívumok, hogy mivel minden ingyenes, ezért semmi visszatartó erő nincs a pusztán egy éjszakás kalandokat keresőkkel szemben, akik bármilyen valótlan adatokat feltüntethetnek adatlapjukon, ezzel megtévesztve azokat a társkeresőket, akik komolyan is gondolják a társkeresést.

Viszont a komoly társkeresők egyszerűen kiszűrhetik az ilyen csalók általi megkereséseket, ha olyan oldalon regisztrálnak, ahol az valamilyen összeg befizetéséhez köti az oldal használatát, vagy bizonyos fontosabb társkereső funkciók igénybe vételét teszi fizetőssé. És bizony az online társkeresők ezt a lehetőséget ki is használják, hiszen ma már az ingyenesen használhat oldalak között lényegében csak egyetlen jelentős tagsággal bíró maradt talpon, a többi sok taggal bíró valamilyen szempontból mind fizetős, pedig tíz évvel ezelőtt még senki nem hitte el, hogy ezekért a dolgokért Magyarországon fizetni fog bárki is.

párom.hu a társkereső
Hasznos társkereső funkciókat a párom.hu -n is megtalálod.


Az online társkeresés legfontosabb lépése az, hogy hogyan töltjük ki az adatlapunkat, hiszen ez tartalmazza azokat az információkat, amelyekről egy ismerkedés egyáltalán elindulhat. A legkedveltebb tárkereső funkciók között természetesen mindig fontos helyet fog elfoglalni a fénykép vagy fényképek megtekintésének lehetősége, az életkor vagy a lakóhely szerinti keresés, majd ezután jönnek az egyéb részletes, de nem kevésbé fontos információkra való rákeresések.

A parom.hu érdekes új társkereső funkcióval kedveskedik tagjainak, amely nemcsak a megyénkénti keresést teszi lehetővé, hanem a távolság szerinti keresést is, aminek pártalálás szempontjából van már több szerencsés eredménye is, hiszen például a Borsod megyei Tiszaújvárosban élő Mariann, miután a saját megyében való keresést átállította távolság szerintire, a néhány kilométerre lévő Hajdú -Bihar megyében lévő Polgáron találta meg a párját, Jánost, akit a megyénkénti kereső funkció használatával azelőtt teljesen kiszűrt a lehetséges találatok közül.

Tehát a társkereső funkciók okos használata akár döntő tényező is lehet a sikeres pártalálásban.

Hozzászólások lezárva.