Milyen a Cofidis Hitel?

Ez a fajta hitel azoknak szól, akik értékelik a kényelmes, ügyfélközpontú ügyintézést, és ennek meg is tudják fizetni az árát. A Cofidis Hitel előnye az otthonról indítható, telefonos, vagy interneten történő ügyintézés, az interneten letölthető szerződés, a lakásunkra a megbeszélt időpontban megérkező szakember, akinek jelenlétében aláírjuk, és aki el viszi szerződésünket. A Cofidis Hitelnek nincsenek olyan összetevői, mint hitelbírálati díj, kezelési költség, folyósítási díj, hanem a törlesztő részletbe van beépítve minden felmerülő költség, ezáltal jóval átláthatóbb, mit vállalunk, amikor emellett döntünk.

Szerződésben foglaltak szerint

Amennyiben a szerződésben foglaltaknak megfelelően törlesztjük hitelünket, módunkban áll „rulírozó” hitelként használni azt. Ez azt jelenti, hogy a már korábban általunk visszatörlesztett „tőkerészt” új szerződés nélkül kérésünkre újra felvehetjük.

A Cofidis Hitel másik vonzó tulajdonsága, hogy rugalmas a futamideje. Ez azt jelenti, hogy minden hónapban módunkban áll a vállaltnál nagyobb összeget törleszteni, azonban fontos, hogy egy hónapot sem hagyhatunk ki, mivel a többlet törlesztés nem váltja ki a következő hónap törlesztőrészletét, hanem a futamidőt rövidíti.

Hozzászólások lezárva.