Virtuális szerver, szerver hosting, szerver bérlés szolgáltatások

A BIX2 a legújabb technológiákat követve széleskörű szolgáltatást nyújt a virtuális szerverek, szerver hosting és bérlés tekintetében, amelyhez hozzájárul saját fejlesztésű Szerver Figyelő alkalmazása is, amelyet cég ingyen ad szervereinkhez. A BIX2 ügyfelei személyre szabott konstrukciók közül választhatnak, a vps szerver hosting és bérleti megoldásokat kínáló cégnek fontos, hogy ügyfeleik a legjobb megoldásokat alkalmazzák az üzleti életben.

bix2 vps szerver hostingA szerver szolgáltatások akár magán, akár üzleti célra is igénybe vehető, amely mellett egy megbízható csapat áll 0-24 órában, a zökkenőmentes működés érdekében. Adataink biztonságáért az Invitel és a T-Online szervertermi környezetei, kiváló biztonságtechnikai eszközei, fűtés-, hardware- és klímaellátása felelős.

Elhelyezett szerverünk már a www.bix2.hu oldalán keresztül és a BIX2 mobil alkalmazásán keresztül is elérhető, amely egy új felhasználói élményt nyújt azok számára, akik adataik védelme helyett szívesebben összpontosítanának saját vállalkozásuk tevékenységére:

Hozzászólások lezárva.